Concept

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

Jij en je team gaan de kamer binnen. BAM!! Achter je valt de deur in het slot. Op de muur hangt een klok, die begint af te tellen… Van zestig minuten naar nul…

Laten we een spelletje spelen! De opdracht is simpel: binnen een uur uit de kamer ontsnappen. Gebruik je kennis, je oplossend vermogen, je verstand en je team om alle aanwijzingen te verzamelen en op tijd uit de kamer te ontsnappen.

Room Escape Heerlen heeft twee identieke kamers en een pop-up kamer beschikbaar. Vergeet de wereld om je heen en focus op dat ene doel: ontsnappen voor het te laat is!!

Dit fysieke ontsnappingsspel pakt je beet en laat je niet meer los! Gelukkig ben je niet alleen… Jij en je teamleden moeten jullie kennis delen om verder te komen met de aanwijzingen, en vooral: kalm blijven!

Perfect geschikt als activiteit voor teambuilding, voor vrijgezellenfeesten, of met vrienden of familie. Te spelen met 2 tot maximaal 5 spelers per kamer. Onze kamers kunnen tegelijkertijd worden ingezet om grotere groepen aan te kunnen, of om langer door te kunnen spelen. Je krijgt er namelijk geen genoeg van…

Naast Room Escape Heerlen zijn wij ook trotse eigenaar van Room Escape Maastricht. Hier hebben wij 6 kamers beschikbaar en speel je tot met 37 personen tegelijkertijd. Klik hier voor de website van Room Escape Maastricht.